7.26.2007

Scorpion

Poster oficial Scorpion


Scorpion a avut premiera la noi pe: 13.7.2007

Angelo nu traieste decat pentru boxul thailandez. Eliminat pe nedrept dintr-un campionat de lupte, il omoara accidental pe favoritul campionatului intr-o lupta de strada. Dupa sase ani petrecuti in inchisoare, Angelo a devenit o epava. El este nevoit sa evolueze, sa se transforme, o masina de impartit pumni si picioare, pentru ca Angelo este Scorpion, noua vedeta a luptelor free fight, luptele clandestine si ilegale, fara reguli si fara limite. Lupte pana la moarte foarte sangeroase ii vor impresiona pe fanii genului.

Filmul Scorpion pe scurt:
Nume oficial: Scorpion;
Nume la noi: Scorpion;
Regia: Julien Seri
Distributie: Clovis Cornillac, Karole Rocher, Francis Renaud;
Produs de: Les Films Imperia;
Distribuit la noi de: Glob Com Media;
Genul: Actiune, Drama.

Trailer Scorpion:


Scorpion pe imdb.

Alte filme noi:
Domnul Brooks
Condamnatii.

Domnul Brooks

Poster oficial Domnul Brooks:


Mr. Brooks (Kevin Costner) este un barbat care dezvolta un alter ego ucigas (William Hurt). Demi Moore joaca rolul unei politiste extrem de dura, pornita in cautarea originalului duo criminal. Dedicatia de care da dovada in cercetare ii atrage atentia asasinului Brooks si-l face sa-si respecte urmaritoarea. Cand cei doi se intalnesc, se incheaga o legatura simbiotica, un adevarat prilej pentru regizorul Bruce Evans sa exploreze limitele psihologice ale unei relatii de o asemenea natura.

Filmul Mr Brooks pe scurt:
Nume oficial: Mr. Brooks;
Nume la noi: Domnul Brooks;
Regia: Bruce Evans
Distributia: Kevin Costner, Demi Moore, William Hurt;
Produs de: MGM Studios;
Distribuit la noi de: MediaPro Distribution;
Genul: Crima, Drama, Thriller.

Trailer Domnul Brooks:


Site oficial Mr Brooks.
Domnul Brooks pe imdb.

Alte filme noi:
Condamnatii
Evan Atotputernicul.

7.25.2007

Condamnatii (The Condemned)

Poster oficial Condamnatii:


Jack Conrad este un detinut perisulos care isi asteapta executia intr-o inchisoare putedra din America. El este "achizitionat" de un producator bogat de televiziune si dus pe o insula pustie, unde trebuie sa lupte impotriva altor noua ucigasi condamnati, adusi din toate colturile lumii. Castigatorului i se garanteaza libertatea. Producatorul filmeaza durele schimburi de lovituri, difuzand luptele live si necenzurate, cu ajutorul internetului. Intr-unul dintre roluri apare si Vinnie Jones.
Pare un film interesant pentru fanii filmelor de actiune cu multe impuscaturi si cu foarte multe intorsaturi de situatie. Ramane de vazut si mai apoi de comentat...

Filmul Condamnatii pe scurt:
Nume oficial: The Condemned;
Nume la noi: Condamnatii;
Regia: Scott Wiper
Distributia: Vinnie Jones, Steve Austin;
Produs de: World Wrestling Entertainment;
Distribuit la noi de: Ro Image 2000, ProRom;
Genul: Actiune, Thriller.

Trailer Condamnatii:


Site oficial The Condemned
Filmul The Condemned pe imdb.

Alte filme noi:
Evan Atotputernicul
Because I Said So.

Evan Atotputernicul (Evan Almighty)

Poster oficial Evan Atotputernicul:


Evan Atotputernicul are premiera la noi pe: 27.07.2007

Ultima oara cand l-am vazut pe Evan Baxter acesta era chinuit de catre Bruce Nolan (Bruce Almighty) in timp ce prezenta stirile la Buffalo TV. Dar timpul a trecut si Evan si-a vazut de treaba, devenind membru al Congresului american. Dar se pare ca destinul sau nu este doar politic, caci Dumnezeu ii incredinteaza construirea unei noi arce. Si iata-l pe Evan cum se transforma dintr-un barbat care voia sa-si serveasca tara in salvatorul intregii omeniri.

Filmul Evan Atotputernicul pe scurt:
Nume oficial: Evan Almighty;
Nume la noi: Evan Atotputernicul;
Regia: Tom Shadyac
Distributie: Morgan Freeman, Steve Carell;
Produs de: Universal Pictures;
Distribuit la noi de: Ro Image 2000;
Genul: Comedie.

Trailer Evan Atotputernicul:


Situl oficial Evan Atotputernicul.
Filmul Evan Atotputernicul pe imdb.
Alte filme noi:

Because I Said So

Poster oficial al filmului Because I Said So:
Filme Noi: Poster oficial Because I Said So


Filmul Because I Said So a avut premiera la noi pe: 13.7.2007

Daphne Wilder (Diane Keaton, Something’s Gotta Give / Ceva, ceva tot o iesi, The Family Stone / Familia Stone, trilogia The Godfather / Nasul) este o mama a carei dragoste nu cunoaste limite. Ea a crescut singura trei fete extraordinare - neindemanatica si adorabila Milly (Mandy Moore, din A Walk to Remember / O iubire de neuitat, Saved! / Salvata, productia ce urmeaza sa fie lansata License to Wed), psihologul hotarat Maggie (Lauren Graham, din serialul de televiziune Gilmore Girls / Fetele Gilmore, si productia ce urmeaza sa apara Evan Almighty) si fata sexy si lipsita de respect, Mae (Piper Perabo, din The Prestige / Prestigiul, Coyote Ugly / Barul Coyote Ugly) - pentru a deveni acele femei si mame pentru care ai da orice ca sa le ai. Singura problema e ca... ele sunt hotarate sa o aduca cu picioarele pe pamant.

Intr-o comedie care care ca tema momentul in care trebuie taiat cordonul ombilical, regizorul Michael Lehmann (The Truth About Cats & Dogs / Cine pe cine iubeste, 40 Days and 40 Nights / Cat rezisti fara sex?, Heathers) aduce in prim-plan patru actrite puternice intr-un singur film – Asa Vreau Eu / Because I Said So.

Pentru a o impiedica pe fiica ei cea mai mica, Milly, sa faca aceleasi greseli in dragoste pe care le-a facut ea, Daphne hotaraste sa-i gaseasca barbatul perfect. Singurul lucru pe care Daphne decide sa nu i-l spuna lui Milly este ca daduse un anunt online la matrimoniale pentru a-l gasi. Daca exista cineva care stie exact ce face fiica ei si ca nu are nevoie de o relatie pe termen lung (sau de haine, sau de o cariera), aceea e Daphne. Latura comica se dezlantuie atunci cand mama bine intentionata continua sa faca greseli pentru o cauza nobila... totul, in numele dragostei pe care i-o poarta dragii ei fiice.

Este cumva barbatul visurilor lui Daphne (si al lui Milly) arhitectul responsabil Jason (Tom Everett Scott, din serialul de televiziune Saved, One True Thing / Adevarul adevarat) sau acesta este rockerul spiritual Johnny (Gabriel Macht, The Good Shepherd / Agentia secreta, The Recruit / Recrutul)? Daphne va continua sa faca presiuni, sa linguseasca, sa sugereze si sa dea din coate pentru a o convinge pe Milly, pana cand greselile vietii ei le indreapta sau le innebunesc pe fiicele ei.

Dar, in momentul in care tatal lui Johnny, Joe (Stephen Collins, Blood Diamond / Diamantul sangeriu, serialul de televiziune Seventh Heaven / Al saptelea cer) reaprinde o sclipire demult ingropata a lui Daphne, lucrurile incep sa se infierbante pentru mama fetelor Wilder. in final, lasandu-se dusa de val, Daphne incepe sa se intrebe daca nu isi preseaza fiicele deoarece are complexele sale.

Intr-o lupta hilara a vointelor puternice, relatia dintre mama si fiica e testata in toata complexitatea ei groaznica si nebuneasca. Fetele vor face tot posibilul sa o ajute pe Daphne sa descopere adevarurile si imposibilitatile iubirii de mama... totul in timp ce se straduieste sa raspunda la intrebarile: unde incepe si unde trebuie sa se termine?

Alaturi de Lehmann, in spatele scenei din Asa Vreau Eu / Because I Said So sta o echipa de veterani ai filmelor de comedie, inclusiv operatorul Julio Macat (Wedding Crashers / Spargatorii de nunti, Bringing Down the House / Casa intoarsa pe dos), designerul de costume Shay Cunliffe (What a Girl Wants / Ce-si doreste o fata, The Family Stone / Familia Stone), scenograful Sharon Seymour (Duets / Duete, Friday Night Lights / Visul implinit), alaturi de editorii Paul Seydor (Guess Who / Ia ghici, cine?, Tin Cup / Campionul) si Troy Takaki (Hitch / Hitch - Consilier in amor, Stick It). De sunetul pentru film s-a ocupat coordonatorul muzical Dana Sano (Monster-In-Law / Soacra mea e o scorpie, Magnolia), iar muzica a fost compusa de David Kitay (Bad Santa / Mosul cel rau, Date Movie / Depre dragoste si alte aiureli).

Paul Brooks (My Big Fat Greek Wedding / Nunta a la grec, The Wedding Date / Ceva de imprumut) si Jessie Nelson (I Am Sam / Eu sunt Sam, Stepmom / Mama vitrega) sunt producatorii filmului, iar Nelson este in acelasi timp si scenarist, alaturi de partenera sa, Karen Leigh Hopkins (Welcome Home, Roxy Carmichael / Bun venit acasa, Roxy Carmichael, Stepmom / Mama vitrega). Producatorii executivi ai filmului Asa Vreau Eu / Because I Said So sunt Scott Niemeyer, Norm Waitt si Michael Flynn.

Filmul Because I Said So pe scurt:
Nume oficial: Because I Said So;
Nume la noi: Asa vreau eu;
Regia: Michael Lehmann
Distributia: Mandy Moore, Diane Keaton, Gabriel Macht;
Produs de: Gold Circle Films;
Distribuit la noi de: MediaPro Distribution;
Genul: Comedie, Romantic, Familie.

Trailer Because I Said So:


Site oficial Because I Said So.
Filmul Because I Said So pe imdb.

Alte filme noi:
Harry Potter si Ordinul Phoenix
Premonitia

7.20.2007

Harry Potter si Ordinul Phoenix

Poster oficial Harry Potter si Ordinul Phoenix :


Filme Noi: Harry Potter si Ordinul Phoenix
Filmul Harry Potter si Ordinul Phoenix are premierea la noi pe 20.07.2007

Harry Potter nu a mai primit nici o veste de la nimeni dupa confruntarea pe care a avut-o cu Voldemort. Iar singura scrisoare ce soseste nu face decat sa anunte faptul ca Harry este pe punctul de a fi exmatriculat de la Hogwarts, datorita folosirii ilegale a magiei in prezenta unui Incuiat si in afara scolii, acesta fiind verisorul sau nesuferit, Dudley. Insa nu-i nimic, vraja a fost folosita in aparare, impotriva atacului neprovocat si inexplicabil a doi Dementori.

Singura speranta a lui Harry Potter este sa se apere singur, in fata Curtii conduse de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care este manat de motive personale pentru a-l indeparta pe tanarul vrajitor din scoala. Spre intristarea lui Fudge, Harry Potter este achitat, datorita interventiei venerabilului director al scolii Hogwarts, Albus Dumbledore, insa intoarcerea sa la Hogwarts este pentru prima data plina de presimtiri rele si ingrijoratoare.

Harry incepe sa realizeze ca vrajitorii nu cred nici o iota din povestea confruntarii dintre tanarul vrajitor si Voldemort, toti fiind convinsi ca minte. Simtindu-se marginalizat si singur, Harry este bantuit de cosmaruri care-i prevestesc evenimente sinistre.

Mai rau, singura persoana care-l putea sfatui cel mai bine, profesorul Dumbledore, devine dintr-o data foarte distant. Intre timp, in efortul de a-l urmari pe Dumbledore si pe elevii de la Hogwarts, in mod special pe Harry, Fudge numeste o noua profesoara la disciplina Apararea impotriva Magiei Negre, pe duplicitara Dolores Umbridge. Din pacate, cursul de aparare magica aprobat de minister pentru profesoara Umbridge ii lasa pe tinerii vrajitori total nepregatiti pentru a se apara singuri de eventualele forte ale intunericului, care i-ar putea ameninta.

Asa ca, la propunerea lui Ron si Hermione, Harry este convins sa resolve aceasta problema singur. Intalnindu-se in secret cu un mic grup de elevi ce se autointituleaza "armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere singuri impotriva fortelor raului, pregatindu-i astfel pe tinerii vrajitori pentru batalia extraordinara ce va avea loc.

Filmul Harry Potter si Ordinul Phoenix pe scurt:
Nume oficial: Harry Potter and the Order of the Phoenix;
Nume la noi: Harry Potter si Ordinul Phoenix;
Regia: David Yates, producatorii fiind: David Heyman si David Barron;
Scenariu: Michael Goldenberg, dupa povestea lui J. K. Rowling;
Distributia: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Imelda Staunton, Davis Thewlis, Emma Thompson si Julie Walters;
Durata filmului la noi: 138 minute;
Produs de: Warner Bros. Pictures in colaborare cu Heday Film
Distribuit la noi de: InterComFilm Romania;
Genul:Aventuri, Drama, Familie, Fantastic

Trailer Harry Potter si Ordinul Phoenix


Site oficial Harry Potter si Ordinul Phoenix: Harry Potter
Filmul Harry Potter si Ordinul Phoenix pe imdb

Alte filme noi:
Premonitia
Familia Robinson