7.20.2007

Harry Potter si Ordinul Phoenix

Poster oficial Harry Potter si Ordinul Phoenix :


Filme Noi: Harry Potter si Ordinul Phoenix
Filmul Harry Potter si Ordinul Phoenix are premierea la noi pe 20.07.2007

Harry Potter nu a mai primit nici o veste de la nimeni dupa confruntarea pe care a avut-o cu Voldemort. Iar singura scrisoare ce soseste nu face decat sa anunte faptul ca Harry este pe punctul de a fi exmatriculat de la Hogwarts, datorita folosirii ilegale a magiei in prezenta unui Incuiat si in afara scolii, acesta fiind verisorul sau nesuferit, Dudley. Insa nu-i nimic, vraja a fost folosita in aparare, impotriva atacului neprovocat si inexplicabil a doi Dementori.

Singura speranta a lui Harry Potter este sa se apere singur, in fata Curtii conduse de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care este manat de motive personale pentru a-l indeparta pe tanarul vrajitor din scoala. Spre intristarea lui Fudge, Harry Potter este achitat, datorita interventiei venerabilului director al scolii Hogwarts, Albus Dumbledore, insa intoarcerea sa la Hogwarts este pentru prima data plina de presimtiri rele si ingrijoratoare.

Harry incepe sa realizeze ca vrajitorii nu cred nici o iota din povestea confruntarii dintre tanarul vrajitor si Voldemort, toti fiind convinsi ca minte. Simtindu-se marginalizat si singur, Harry este bantuit de cosmaruri care-i prevestesc evenimente sinistre.

Mai rau, singura persoana care-l putea sfatui cel mai bine, profesorul Dumbledore, devine dintr-o data foarte distant. Intre timp, in efortul de a-l urmari pe Dumbledore si pe elevii de la Hogwarts, in mod special pe Harry, Fudge numeste o noua profesoara la disciplina Apararea impotriva Magiei Negre, pe duplicitara Dolores Umbridge. Din pacate, cursul de aparare magica aprobat de minister pentru profesoara Umbridge ii lasa pe tinerii vrajitori total nepregatiti pentru a se apara singuri de eventualele forte ale intunericului, care i-ar putea ameninta.

Asa ca, la propunerea lui Ron si Hermione, Harry este convins sa resolve aceasta problema singur. Intalnindu-se in secret cu un mic grup de elevi ce se autointituleaza "armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere singuri impotriva fortelor raului, pregatindu-i astfel pe tinerii vrajitori pentru batalia extraordinara ce va avea loc.

Filmul Harry Potter si Ordinul Phoenix pe scurt:
Nume oficial: Harry Potter and the Order of the Phoenix;
Nume la noi: Harry Potter si Ordinul Phoenix;
Regia: David Yates, producatorii fiind: David Heyman si David Barron;
Scenariu: Michael Goldenberg, dupa povestea lui J. K. Rowling;
Distributia: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Imelda Staunton, Davis Thewlis, Emma Thompson si Julie Walters;
Durata filmului la noi: 138 minute;
Produs de: Warner Bros. Pictures in colaborare cu Heday Film
Distribuit la noi de: InterComFilm Romania;
Genul:Aventuri, Drama, Familie, Fantastic

Trailer Harry Potter si Ordinul Phoenix


Site oficial Harry Potter si Ordinul Phoenix: Harry Potter
Filmul Harry Potter si Ordinul Phoenix pe imdb

Alte filme noi:
Premonitia
Familia Robinson

Niciun comentariu: