5.13.2007

Alpha Dog

Poster oficial Alpha Dog

Filme Noi: Alpha Dog

Filmul Alpha Dog are premiera la noi pe 15.06.2007.

Alpha Dog este bazat pe povestea lui Jesse James Hollywood, un traficant de droguri care a fost unul din cei mai tineri infractori aflati pe lista celor mai cautati infractori a FBI-ului.

Au crescut impreuna in suburbiile orasului Los Angeles, traindu-si versiunea proprie a visului american, in care fiecare zi era un abur de petrecere in tensiunea asteptarii urmatoarei provocari. Johnny era lidereul acestei lumi, cladite pe lacomie si droguri. Cand Johnny este pacalit de un alt dealer, lucrurile scapa de sub control, iar finalul socheaza pe toata lumea. Justin Timberlake, Sharon Stone si Bruce Willis apar si ei in Alpha Dog, unul dintre cele mai controversate filme in America anul trecut.

La noi realitatile sunt putin diferite fata de America din Alpha Dog, insa cu siguranta va avea un impact puternic asupra privitorilor romani.

Filmul Alpha Dog pe scurt:

Regia: Nick Cassavetes;

Distributie Alpha DOG: Bruce Willis; Matthew Barry; Emile Hirsch; Fernando Vargas;
Vincent Kartheiser; Justin Timberlake; Shawn Hatosy; Heather Wahlquist; Alex Solowitz; Alec Vigil; Harry Dean Stanton; Frank Cassavetes; Nicole Dubos; Regina Rice; Laura Nativo.

Durata filmului la noi: 117 minute.

Alpha Dog este produs de: Sidney Kimmel Entertainment.

Gen: Crima, Drama.

Trailer Alpha Dog

Site oficial Alpha Dog: AlphaDogMovie.com

Ce parere ai despre Alpha Dog?

Alte filme noi:
Numarul 23
Iluzionistul

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super tare filmul imi place mult il recomand tuturor